Busungarnas klädförmedling

VÄLKOMMEN TILL OSS


Jag som driver busungarnas klädförmedling heter Karin, jag, tillsammans med min sambo Jimmy flyttade till Tyresö 2015.

Året efter kom vår första lilla kille Elvis och bara elva månader senare blev Elvis storebror till tvillingbröderna Max och Hugo.

Tre år senare kom vår lille "sladdis" Theo. På fyra år hade vi nu fyra härliga pojkar i huset.

Kläder, leksaker, vagnar och mycket annat fanns nu i ett överflöd och det var här mina tankar kring en klädförmedling började. Jag hade mina drömmar och började jakten på en lokal efter mina önskemål, men märkte snabbt att det inte var så enkelt. Många ville inte hyra ut för just secondhand i deras lokaler, tyvärr. Just för att många förknippar seconhand med något stökigt och illaluktande.

Så är inte vi, kommer aldrig att vara, men det förstod inte alla.

Till slut, äntligen, så kom jag i kontakt med Katarina som välkomnade både mig och min idè till vattenhusets lokaler. En gammal idrottshall som tidigare varit ett lekland. Allt gick snabbt och rätt som det var så var vi igång, en dröm som skulle bli verklig! Och det är tack vare min fantastiska familj, släkt och vänner som allt detta gått så bra.

 

Jag ska ändra synen på begagnade kläder och secondhandbutiker. Här går vi igenom alla plagg, vi stryker, hänger på galge och sorterar efter storlek och typ. Vi organiserar och putsar, vi spelar härlig musik och hjälper er mer än gärna! Dubbelvagn? Inga problem! Du rullar lugnt runt i butiken utan att behöva trängas!
Varmt välkomna in till Busungarnas Klädförmedling!